Creatieve fotobewerking, 6 lessen

Datum/Tijd
Date(s) - 18/01/2017
19:00 - 22:00

Locatie
Volksuniversiteit Arnhem, Rozet

Categorie


Photoshop voor beginners en gevorderden

Cursus PortretfotografieJe leert met Adobe Photoshop werken: foto’s verbeteren, met lagen werken, verschillende foto’s en afbeeldingen samenvoegen, tekst toevoegen en omgaan met penselen en grafische elementen. We kijken samen naar je foto’s en je krijgt tips en oefeningen om betere foto’s te maken. We gaan het hebben over compositie, licht, kleur. Je kunt toewerken naar een eindproduct, zoals een boekje, een fotoboek, een grote print of een serie kaarten, volgens je eigen inbreng en ideeën.

Om deze cursus te kunnen volgen moet al eens met een fotobewerkingsprogramma hebben gewerkt (Photoshop, Photoshop Elements, Picasa, o.i.d.) Je moet je foto’s op de computer kunnen zetten, sorteren, opslaan (op usb-stick). Ook ben je redelijk bekend met je camera.
Ben je hier onzeker over: doe mee aan de introductieles op 14 december 2016, en bepaal je niveau in overleg met de docent. Deze les is kosteloos als je je vervolgens aanmeldt voor de cursus (wordt verrekend met de prijs van de cursus). Tijdens de lessen kun je werken in Photoshop of Photoshop Elements (hiervoor zijn pc’s aanwezig voor iedere deelnemer). Tijdens enkele van de lessen zal er ook gefotografeerd worden.

6 Lessen van telkens 3 uur
Kosten: € 161,-
Inschrijven: klik hier  (Via Volksuniversiteit Arnhem)

Geef een reactie